Perangkat Pembelajaran Bahasa Sunda SMP Kelas 7 8 dan 9

Perangkat Pembelajaran Bahasa Sunda SMP yang terdiri dari: KTSP Silabus, KKM dan .
  1. untuk mendownlod KTSP Silabus Berkarakter Kelas 7
  2. untuk mendownlod KTSP Silabus Berkarakter Kelas 8
  3. untuk mendownlod KTSP Silabus Berkarakter Kelas 9
  4. untuk mendownlod KKM Bahasa Sunda Kelas 7 8 dan 9
  5. untuk mendownlod RPP Bahasa Sunda Kelas 7 semester 1
  6. untuk mendownlod RPP Bahasa Sunda Kelas 7 semester 2
  7. untuk mendownlod RPP Bahasa Sunda Kelas 8 semester 1
  8. untuk mendownlod RPP Bahasa Sunda Kelas 8 semester 2
  9. untuk mendownlod RPP Bahasa Sunda Kelas 9 semester 1
  10. untuk mendownlod RPP Bahasa Sunda Kelas 9 semester 2

19 komentar:

  1. ngahaturkeun ka bapa admin nu parantos nga upload sadayana, mugia Allah maparin ganjaran nu nikel ngajanten mangpaat anu mulya. amin

    BalasHapus
  2. amin...
    Sami-sami hatur nuhun parantos mampir.

    BalasHapus
  3. hatur nuhun kang,... punten ngiring ngdownload.

    BalasHapus
  4. Haturnuhun ,ngiring ngdonload gan!!

    BalasHapus
  5. alhamdulillah... nyuhunkeun rido manahna,, prangkat pembelajara kela 7 di down load. insyaallah kaanggo pisan.
    sing barokah.

    BalasHapus
  6. Rido Sepwiana30 Mei 2012 07.58

    hatur nhun kang ..
    ngring nga download..

    BalasHapus
  7. hatur sewu nuhun...

    BalasHapus
  8. hatur nuhun pisan kang, jzkmullah

    BalasHapus
  9. Hatur nuhun, Kang. Abditos nga download mudah-mudahan janten elmu kanggo abdi Khususna sareng nu sanes umumna... Hatur nuhun pisan...

    BalasHapus
  10. hatur nuhun pisan nya bapa!
    nuju peryogi pisan, kumargi nembe nyepeng MP. Basa Sunda SMP1
    mugia janten mangpaat!

    BalasHapus
  11. hatur nuhun, parantos ngadownload Silabus & RPP B. Sunda

    BalasHapus
  12. hatur nuhun, parantos ngadownload Silabus & RPP B. Sunda

    BalasHapus
  13. hatur nuhun pisan :)

    BalasHapus
  14. simkuring seja ngahaturkeun "JAZAKALLOH AHSANAL JAZA" ka pangersa

    BalasHapus
  15. punten kang nuhun widi nyedot silabus.

    BalasHapus
  16. ana ngiring ngadonlot,,, nyuhnkeunn widina

    BalasHapus
  17. ana ngiring ngadonlot,,, nyuhnkeunn widina

    BalasHapus